Editorial
P˛rtic
Contra-columna
Cartes del lector
Les famÝlies opinen
Viatges i sortides
TRECs 2010-11
L'entrevista
Reportatge central
TornavÝs
Concursos
Rodamˇn
Sant Jordi
Full literari
Full ecol˛gic
Kit-Kat
Calaix de sastre
F.L. Fanzine
Cinema
Esports
SIAJ
Missatges
Hor˛scop
Passatemps

L'AUTISME INFANTIL

Cristina Español

El meu treball de recerca tracta sobre l'autisme infantil.

L'experiència que vaig passar l'estiu fent el treball de recerca em va semblar increible, perquè vaig poder treballar i conèxier tres nens, els quals eren autistes.

L'autisme era un tema que m'interessava molt, ja que la meva cosina ho és i per tant volia poder arribar a saber quin era el tipus de síndrome que patia. Per tant, quan em van preguntar quin tema havia escollit pel meu treball, sense pensar-m'ho vaig dir l'autisme.

 

 

 

 

El que vaig fer va ser seleccionar de totes les definicions d'autisme, la que vaig creure més elaborada i al mateix temps que pogués veure reflexada la síndrome que pateix la meva cosina.

Seguidament vaig buscar tot el que estigués relacionat amb l'autisme i després vaig elaborar una part pràctica, la qual constava una enquesta, una entrevista a una professora de l'I.E.S Marc Ferrer de Formentera i finalment una fitxa dels quatre nens autistes que he pogut estudiar a fons aquest estiu, ja que he passat tot l'estiu amb ells. La veritat és que m'ho he passat genial i a sigut una gran experiència!