L'HOQUEI DE CASA NOSTRA

Aleix Córdoba

Aquest curs 2010-2011 he realitzat el treball de recerca el meu treball tractava sobre l’hoquei de Vilafranca exactament del Club Patí Vilafranca.

Per fer el treball vaig parlar amb diferents persones de diferents edats del món de l’hoquei de Vilafranca vaig agafar un president i entrenador Ricard Vinyals, un jugador i entrenador Pep Pané, el mecànic del club Jaume Mitjans i un jove porter que juga aquest any amb el primer equip Francesc Campor, això em va servir per aconseguir informació de la història i de com era l’hoquei abans i també de l’actual.

El treball el vaig estructurar de tal manera que la persona que llegís el treball veiés primer de que tractava l’esport com funcionava les normes, l’equipament, el terreny de joc... A l’haver fet l’explicació de l’hoquei vaig continuar el treball amb les explicacions de cada persona i com veien en aquells moments el club i com el veuen ara.

 

 

 

 

Amb aquesta recerca vaig descobrir les diferents etapes dels clubs com funcionava, la quantitat de gent que anava a veure els partit , els jugadors s’hi cobraven, com era l’equipament i moltes altres coses.

El treball m’ha servit per conèixer el club d’abans i per veure també com està l’hoquei actualment, penso que fer el treball de recerca és una experiència molt bonica que si la fas d’un tema amb el que convius t’és més fàcil hi ho fas passant-ho bé.